avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita/lipsa bunuri
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita/lipsa bunuri

buna ziua

am facut in anul 2008 un credit de nevoi personale iar apoi de cateva luni nu am mai avut posibiliatea sa platesc rata lunara.am primit o scrisoare de executae silita si vreau sa stiu ce se poate intampla daca nu am bunuri pe numele meu de nici un fel, stau cu chirie si am doar venitul meul din salariu

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 16:49, 4 Iulie 2011
Se poate aplică poprire pe venituri
Pe tot venitul sau doar pe o parte din el?
Va multmesc
Retinerea din salariu se va face intr-o cota de 1/3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit nevoi personale- societate recuperari creante bebita83 bebita83 Buna Am si eu un credit de nevoi personale si de vreo 11 luni nu am mai platit mia venit o scrisoare de la o firma de recuperare ca sa achit tot creditul. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperari creante lore69 lore69 In anul 2005 am luat un credit de nevoi personale fara giranti de la BCR.Am platit ratele pana in sept2006 dupa care nu am mai putut platii.In anul 2007 in ... (vezi toată discuția)
Cum pot plati in rate un credit bogdan78 bogdan78 am avut un credit de nevoi personale la BRD, de un an nu am reusit sa mai platesc rata. Acum 2 luni am fost contactat de catre de cei de la EOS KSI si mi s-a ... (vezi toată discuția)