avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... in timpul cic-ului naste pe al 2-lea copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

in timpul cic-ului naste pe al 2-lea copil

am o angajata care in timpul concediului de crestere copil , ramane insarcinata din nou si naste pe cel de-al doilea copil.
eu ca societete trebuie sa-i fac decizie de suspendare? i-am facut in cazul primului copil, insa pentru cel de al doilea cand trebuie sa o fac?
ce alte documnete trebuie sa mai am la dosar/
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 7 Iulie 2011
Cand va prezenta certificatul de nastere pentru cel de-al doilea copil . Salariata-mamica va face cerere scrisa catre angajator, prin care isi precizeaza situatia cu cel de-al doilea copil .Ulterior i se emite decizia
ELENA2009 a scris:

am o angajata care in timpul concediului de crestere copil , ramane insarcinata din nou si naste pe cel de-al doilea copil.
eu ca societete trebuie sa-i fac decizie de suspendare? i-am facut in cazul primului copil, insa pentru cel de al doilea cand trebuie sa o fac?
ce alte documnete trebuie sa mai am la dosar/
multumesc.

Dupa nasterea celui de-al doilea copil va afce o cerere de prelungire a CCC , in baza acesteia se va emite de catre angajator decizia de prelungire a suspendarii c.i.m.
si daca afli ce cel de-al doilea copil cand se termina concediul de crestere copil pentru primul, cum se procedeaza?
multumesc.
ELENA2009 a scris:

si daca afli ce cel de-al doilea copil cand se termina concediul de crestere copil pentru primul, cum se procedeaza?
multumesc.

Nu inteleg acest mesaj .... :-/
scuze...
angajatorul a aflat ca angajata e insarcinata cu al 2-lea copil, atunci cand s-a terminat primul concediu de crestere copil(pentru primul) si trebuia sa se intoarca la servici.
care e procedura?

Alte discuții în legătură

Concediu postantal sau concediu pt cresterea copilului? eKa_2012 eKa_2012 Buna ziua! Sunt mamica unui bebelus de 1 an si jumatate si insarcinata in 6 luni cu cel de-al doilea copilas. Momentan ma aflu in concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate in timpul concediului pentru ingrijire copil? PAS22 PAS22 Persoana aflata in concediul pentru ingrijirea copilului beneficiaza de concediu de maternitate in cazul in care este din nou insarcinata? Daca da, cine ... (vezi toată discuția)
Concediu pt. creșterea copilului în vârstă de până la 2 ani dvalica dvalica Bună ziua, am următoarea situație: angajata este în concediu pentru creșterea copilului mic. A rămas gravidă și va naște cănd actualul copil va avea ... (vezi toată discuția)