avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu pt. creșterea copilului în vârstă de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pt. creșterea copilului în vârstă de până la 2 ani

Bună ziua,
am următoarea situație: angajata este în concediu pentru creșterea copilului mic. A rămas gravidă și va naște cănd actualul copil va avea 1 an și 5 luni. Cum trebuie să procedez? Care sunt etapele de parcurs?
Cu mulțumiri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 6 Iunie 2016
In acest caz, la terminarea sau inainte de terminarea primului CCC, angajata va depune cerere la angajator pentru acordarea CCC pentru cel de-al doile acopil. La cerere va tasa copia certificatului de nastere a celui de-al doilea copil.

In baza cererii , angajatorul va emite decizia de prelungire a suspendarii c.i.m. pentru CCC2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura incetare suspendare concediu ingrijire copil gabrieladina gabrieladina Una dintre angajatele aflata in concediu ingrijire copil, naste cu 2 saptamani inainte de a reveni la locul de munca cel de al 2-lea copil. Angajata sa intre ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cic eionela eionela Buna ziua In momentul de fata sunt in CIC (pentru care am optat 2 ani) pana la data de20.10.2013 si sunt insarcinata din nou, urmand sa nasc la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
In timpul cic-ului naste pe al 2-lea copil ELENA2009 ELENA2009 am o angajata care in timpul concediului de crestere copil , ramane insarcinata din nou si naste pe cel de-al doilea copil. eu ca societete trebuie sa-i fac ... (vezi toată discuția)