avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reabilitare termica pe cont propriu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reabilitare termica pe cont propriu



care sunt pasii de urmat in cazul reabilitarii termice a apartamentului situat la etaj 1?Vreau sa fac acest lucru pe cont propriu
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 11:18, 17 Aprilie 2012
Ne dati si noua cateva repere? Lege, articole de lege, eventual citate din lege......
Perfect adevarat! Am facut-o pe interior la un dormitor si iarna, pe termopan ...ploua, s-a schimbat pct. de roua, etc, nasol.
Noi am renuntat sa asteptam ..asociatia si cum nici bani nu mai sunt am placat pe cont propriu peretii exteriori cu polistiren. Termopane si balcon inchis aveam. Pasii au fost:
1. o hartie la primaria de sect. prin care ii anunt ca vrem sa facem acest lucru singuri.
Daca nu o aveti (acceptul, fara nici o taxa) riscati o amenda sanatoasa!
2. Primaria a cerut:
-placarea musai cu polistiren de 10 mm;
-respectarea cat de cat a culorii initiale.
3. gasirea unei firme;
4. lucrarea propriu zisa
Noi am lasat o copie a hartiei si la administratie.
Nu sper nici cea mai mica "recuperare" a banilor investiti de la stat, decat prin confortul obtinut.
spor la treaba!
MB
este interesant, si as dori sa-mi trimiteti si mie un plian.locuiesc la et.4 si de-a lungul timpului au aparut fisuri intre placi si iarna am probleme cu mucegaiul pe la colturi.
Cu stima,
daca au aparut fisuri intre placi, trebuie mai intii sa eliminati aceasta problema pe exterior. intr-o zstfel de situatie, o izolare pe interior seamana cu o femeie rujata, coafata, bine imbracata, dar care nu s-a spalat pe corp de luni de zile ;)
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
ContSters62736, utilizator
:offtopic: Interventie moderator
Nu este permisa reclama comerciala, in orice scop, fara acordul administratorului forumului.

Incalcarea Regulamentului Forumului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru izolare/anvelopare exterioara apartament sector 3 Cristian Ionescu Cristian Ionescu Buna Ziua Am facut o cerere scrisa la primaria sectorului 3 pentru a-mi aproba izolarea exterioara a apartamentului mentionand ca lucrarea se va face din ... (vezi toată discuția)
Legea 158/2011 pentru aprobarea oug 18/2009 privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte. lege nr. 158/2011 gabi1983 gabi1983 \"Proprietarii apartamentelor din blocurile de locuinte si ai imobilelor care au executat lucrari de interventie pe cheltuiala proprie beneficiaza, in ... (vezi toată discuția)
E corect sa izolezi peretii pe interior? petitemichele petitemichele Buna ziua, Locuiesc la etajul 4 si as dori sa izolez bucataria.De cativa ani apare condes pe timp de iarna, mai ales de cand apartamentul de la 3 nu mai este ... (vezi toată discuția)