am fost evacuat din imobil proprietate proprie de fosta sotie pe ordonanta prezidentiala 581 c.p.c intrebarea e unde o sa locuiesc pana la partaj ea introducand actiune de partaj pe bunul meu propriu, mai avem o locuinta comuna pe aceeasi strada dar nu ma lasa sa locuiesc cu viitoarea sotie ca zice e si al ei .m-am gandit sa actionez si eu in instanta cu 581 ca nu ma lasa ca locuiesc cu cine vreau eu si-mi face scandal. crede-ti ca am sanse sa-i interzica acest lucru?
Pentru ca nu constituie o solutie.
Hotararea se poate intelege deoarece este motivata si are o ratiune in fapt si in drept.
Pe de alta parte, chiar daca locuieste acolo provizoriu puteti castiga pe fond dar...sa aveti avocat angajat pentru a evita surprinderea generala.
Cred ca are si avocata abila si ar fi bine sa cautati sa creati echilibru...dar nu singur...
Problemele dvs. sunt foarte complexe si fiecare aspect trebuie analizat in detaliu.
Insa...ordonanta nu va poate ajuta...
Avand drept si ea...cam poate sa vina dar...sa nu exagereze...
Ceea ce vreti dvs. este greu de spus daca se poate realiza intrucat statul nu se prea implica in asfel de probleme...
Daca va incalca dreptul la viata privata ar putea exista anumite solutii dar in Romania astfel de procese sunt atat de rare incat judecatorii nu au exercitiu...
Trebuie stabilit exact si dovedit ce drepturi va incalca prin atitudinea sa...dar iese din discutie doar incalcare dreptului de proprietate...
in cazul asta cearta nu se va termina niciodata.iar evacuarea nu si-a atins scopul.practic nu pot sa-mi incep viata privata niciodata intruna din proprietatile comune in liniste fara ca ea sa nu vina sa faca scandal , chiar mi-a pus in vedere ca daca vin cu cineva o va bate