Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti unde trebuie sa depun o sesizare catre BNR cu privire la o banca cu care am avut incheiat un contract de credit, eu avand calitatea de debitor. In urma partajului prin hotarare judecatoreasca instanta a dispus preluarea contractului de credit de catre fostul sot, iar banca nu vrea sa tina seama de acea hotarare judecatoreasca, intrucat fostul sot nu are venituri, mie fiindu-mi afectat dreptul de a mai obtine alte credite deoarece figurez la Biroul de credite cu acel credit.
Va multumesc!
dar nu cred ca BNR are competenta in acest sens. mai degraba ar trebui sa depuneti plangere penala impotriva conducerii acelei banci pt nerespectarea hotararilor judecatoresti. aveti un refuz in scris al celor de la banca in acest sens?
Acum 2 ani am facut o notificare la care am atasat copie de pe hotararea judecatoreasca respectiva si de pe cea prin care era investita cu formula executorie, la care am primit un refuz datorita unei prevederi contractuale (una din multele scrise foarte marunt) prin care se specifica ca sotii chiar si in urma partajului raspund solidar.
Anul acesta am facut o revenire la care am primit din nou un refuz, sugerandu-mi ca fostul sot sa-si aduca coplatitori in cazul in care doresc preluarea de catre el a creditului.
Nu cred ca este problema mea prin ce mijloace fac ei aceste modificari, atata timp cat eu am o hotarare judecatoreasca.
Probleme cu banca
marcelutza
Buna ziua,as avea o intrebare: cum poate iesi un coplatitor dintr-un contract de imprumut cu Prima Casa?Prin divort ,coplatitotul nu mai locuieste in casa.Ce ... (vezi toată discuția)