avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil incredintat tatalui,nu locuieste cu acesta......
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil incredintat tatalui,nu locuieste cu acesta......

daca in divort,tutela s.-a acordat tatalui,dar acesta nici macar nu locuieste cu copilul,e motiv intemeiat pt o ancheta sociala?i s-a incredintat copilul lui si mamei ;dar in final ,copilul e crescut sieducat de bunica,tatal locuieste in concubinaj cu alta persoana si are alt copil,,,,,
Cel mai recent răspuns: anamiclea , utilizator 11:06, 5 Iulie 2011
nu,imi pare rau ca nu m-am exprimat clar;)
vrea reincredintarea,dar are nevopie de motive intemeiate pt a o face ;
cum partea materiala a tatalui nu e o problema,faptul ca nu locuieste cu el mi se parea un motiv intemeiat....multumesc de raspuns
multumesc de raspuns.....imi sunteti de ajutor
da, asta e un motiv intemeiat si mama poate obtine reincredintarea.
poate ar fi bine sa faceti un drum si la autoritatea tutelara si sa le spuneti situatia, poate va ajuta si cei de acolo, macar cu un sfat, .
multumsc inca odata.
eu am avut si inca am aceeasi problema copilul a fost incredintat tatalui dar il cresc bunicii si cand am facut cerere de reincredintare am fost lamurita...bunicii au bani mai multi ca mine pt cresterea si educarea minorului

Alte discuții în legătură

Incredintare minor Acon Insolvency Group SPRL Acon Insolvency Group SPRL buna ziua, ce se poate face in cazul de incredintare minor atata timp cat tatal si mama nu sunt casatoriti, tatal este inchis in germania iar mama este in ... (vezi toată discuția)
Ci la 14 ani. parinti divortati giordano giordano Buna seara! Un copil încredinţat mamei spre creştere şi educare prin hotarâre judecătorească. Din hotărâre rezulta ca tata nu este decăzut din ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minori dausioana dausioana sunt divortata de 3 ani si in urma divortului mi s-a incredintat spre crestere si educare 2 minori care in acest moment au 9 si10 ani.copiluyl cel mare a ... (vezi toată discuția)