avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

am urmatoarea speta.in 2007 bunica mea a facut succesiunea uneui teren si a casei in care locuia de pe urma bunicului meu si ii revine cota indiviza de 1/1 din dreptul de proprietate asupra terenului(pe care il instraineaza prin vanzare) si cota de 1/2 din dreptul de proprietatatte asupra casei de locuit>restul cotei de 1/2 se imparte intre bunica (cota de 1/4 din aceasta )si mamei mele careia ii in calitate de fiica ii revine o cota de 3/4 din aceasta.bunica a decedat recent.trebuie facuta din nou succesiunea a supra casei de catre mama mea sau neavand alti mostenitori ii revine prin lege?va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicu.b , utilizator 14:12, 5 Iulie 2011
se dezbate succesiunea dupa bunica, ca ce avea dansa, sa treaca in proprietatea mamei dvs
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mostenire si vanzare drepturi succesorale mototolea mototolea buna ziua ma numesc ionela,si am nevoie de ajutorul dumneavoastra! Suntem 3 surori,de curand unul din parintii nostri (tatal)a decedat.inainte de deces ... (vezi toată discuția)
Vânzare drept moștenire popcrys77 popcrys77 Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea problema, si va rog sa-mi raspundeți dacă se poate să fac următorul lucru: După decesul bunicului s-a dezbatut ... (vezi toată discuția)
Mostenire jymy jymy buna ziua.sunt nou pe acest forum si de aceea vas ruga sa ma atentionati daca nu am postat unde trebuie referitor la problema mea.va multumesc.litigiul este un ... (vezi toată discuția)