avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta pentru medicul de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta pentru medicul de familie

sunt in concediu crestere copil (2 ani ) ,inainte de a naste am fost in somaj ,iar din somaj am nascut.Unde trebuie sa ma duc pentru a ridica adeverinta pentru medicul de familie sa arat ca sunt asigurata pentru a-mi da trimitere la doctor de specialitate.Va rog astept raspuns urgent.Cumva de la directia de asistenta sociala unde am depus dosarul pentru concediu?

Alte discuții în legătură

Intrare din ccc1 in ccc2 simonamartinas simonamartinas Buna ziua.Am nevoie de lamuriri daca ma puteti ajuta. Primul copil implineste 2ani pe 14 mai 2017 și sunt insarcinata cu al doilea copil care se va naște ... (vezi toată discuția)
Incetarea indemnizatiei crestere copil si incetarea somajului iacobraluca iacobraluca Buna ziua! Mai am o luna pana implineste copilul meu doi ani, insa am gasit un loc de munca am fost in probe si de pe 1 incep serviciul. Inainte de a ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru suplinitori alinutzza140 alinutzza140 Buna ziua , Sunt o viitoare mamica suplinitoare cu contract pana la 1 sept.2011.Sunt insarcinata in 5 luni si ceva si cred ca o sa nasc pe la sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)