avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intrare din ccc1 in ccc2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intrare din ccc1 in ccc2

Buna ziua.Am nevoie de lamuriri daca ma puteti ajuta.
Primul copil implineste 2ani pe 14 mai 2017 și sunt insarcinata cu al doilea copil care se va naște săptămâni viitoare,pana pe 5 mai 2017. Cei de la serviciu mi-au cerut concediu medical de la medicul de familie si tabelul de calcul de la direcția de asistenta sociala pentru a nu pierde indemnizația pe luna a 24 a din concediu creștere copil.
Am mers la asistenta sociala și au zis ca nu am nevoie sa depun nici un act la serviciu înainte sa nasc, ca nu trebuie sa duc concediu medical și au refuzat sa îmi dea tabelul de calcul pe ultimele 12 luni, iar luna tatălui se transfera peste 2ani când o sa stea 2 luni acasă în loc de o luna. Tot cei de la asistenta sociala au zis sa le duc de la serviciu act adițional la contractul de munca prin care se prelungește suspendarea acestuia de la 14.04.2017 la 13.05.2017,adica pana implineste primul copil 2 ani și de asemenea sa duc certificatul de naștere la cel de al doilea copil când e gata. Apoi trebuie sa depun dosarul pentru acordarea indemnizatiei și alocație pentru cel de al doilea copil ca și la primul. Acum eu nu știu ca cine trebuie sa procedez ca sa am continuitate pentru inca 2ani la concediul de creștere ,sa nu mi se opreasca indemnizatia.Trebuie să depun vreun act înainte sa nasc al doilea copil la asistenta sociala sau la serviciu ? Ce se întâmplă cu luna în care trebuia sa stea tatăl acasa (care trebuia sa fie de pe 14.04.2017-13.05.2017) , voi primi indemnizația pe luna în cauza?
In decembrie mi-am schimbat si domiciliul si vroiam sa stiu daca actele pentru cel de al 2lea copil le depun la domiciliul actual sau unde am depus actele pentru primul?
Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: simonamartinas , utilizator 09:54, 28 Aprilie 2017
Bună, nu e nimeni care mă poate ajuta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc si stimulent de insertie Nicoletalazarmarc Nicoletalazarmarc Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un rapsuns. La sfârșitul acestei luni, voi naște, am decis ca sotul sa intre in ccc, ideea este ca noi am vrea sa stea ... (vezi toată discuția)
Indemnizație al 3-lea copil Ilinca Brașov Ilinca Brașov Buna ziua ! Sunt in concediu creștere cel de-al 2 le-a copil și sunt însărcinată cu al 3 le-a ! Beneficiez de indemnizație ca la primul copil , ... (vezi toată discuția)
Indemnizație al 2-lea copil Monica1524 Monica1524 Buna ziua, in momentul nașterii celui de-al2lea copil, primul copil avea 1 an și 4 luni, fiind in concediu de creștere copil și primind indemnizație , am ... (vezi toată discuția)