avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... GIRANT MORAL
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

GIRANT MORAL

Buna ziua, am o rugaminte cine poate sa-mi explice exact ce este un GIRANT MORAL?O cunostinta vrea sa faca un credit la o institutie nebancara si m-a rugat sa fiu girant moral.Brokerul i-a zis ca eu in calitate de girant moral nu am nici o obligatie fata de acest credit in cazul in care respectivele rate nu sunt platite.Mie mi-au cerut doar actul de identitate si tb sa dau o semnatura.Astept un raspuns cine ma poate ajuta.Multumesc
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 22:29, 4 Iulie 2011
Daca nu aveti nici o obligatie in cazul in care persoana nu achita credtul, de ce mai este nevoie de semnatura dvs.? Oricum, cred ca ar trebui sa cereti sa vi se explice clar ce implicare veti avea in derularea creditului si, foarte important, cititi cu mare atentie documentul pe care vi se cere sa-l semnati (mai ales ca v-au solicitat si actul de identitate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile unui girant moral mona_lisa mona_lisa Buna ziua! O prietena m-a rugat sa ii fiu girant moral ea urmand sa ia un credit . Dupa spusele consultantului financiar acesta ma informa ca trebuie sa dau ... (vezi toată discuția)
Imprumut la o institutie financiara nebancara pentru o prietena!!! Roxana29 Roxana29 Am facut un imprumut la institutie financiara nebancara pentru o asa numita prietena care o consideram ca imi este,aveam amandoua copii mici,avem copii mici,eu ... (vezi toată discuția)
Credit la banca pentru apartament partajat TOS55555 TOS55555 cum pot sa modific un contract de credit ipotecar dupa divort si partaj?Am facut in timpul casatoriei credit ipotecar pt casa.Eu fiind girant iar fostul sot ... (vezi toată discuția)