avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor de somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor de somaj

Buna ziua,

Pot beneficia de ajutor de somaj daca sunt absolvent de studii superioare, dar student la masterat?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:27, 2 August 2008
Beneficiati de somaj numai daca intr-o perioada de 60 de zile de la absolvire nu ati reusit sa va incadrati in munca potrivit pregatirii profesionale.
Prezentati-va la AJOFM de care apartineti, in functie de domiciliu, si inscrieti-va la ei cat mai repede, sa nu pierdeti indemnizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj absolvent master iulia57 iulia57 Buna ziua! Am absolvit facultatea in 2010. In perioada 2011-2013 am urmat si absolvit masterul. Am fost la AJOFM sa depun dosar pentru ajutor somaj. Nu mi-au ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)
Terminat master. am dreptul la somaj? geo82 geo82 hello! sunt autoarea mesajului \" terminat studii.nu lucrez. am dreptul la ajutor social? \" intre timp am mai facut cercetari si am gasit legea nr 76 ... (vezi toată discuția)