avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot plati CASS pentru sotul meu?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot plati CASS pentru sotul meu?

In luna martie sotul meu a suferit un accident avand ca urmare o operatie de fractura si deplasare de rotula,In perioada aceea era angajat, urmand ca dupa putin timp sa-si piarda locul de munca.La ora actuala nu lucreaza si nu beneficiaza nici de somaj, insa trebuie cat se poate de repede sa i se scoata niste brese si sarme de la operatia rotulei.Cum as putea rezolva cu spitalizarea, eu neputand fi coasiguratul lui deoarece sunt in concediu de crestere copil?Se poate plati contributie individual pentru CAS ?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 22:54, 4 Iulie 2011
Da.
Mergeti la Casa de Asigurari deSanatate si incheiaiti contract de asigurare, achitati suma la venitul minim pe economie si... solicitati apoi adeverinta de asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am rasturnat cu masina Anonimadinumbra Anonimadinumbra Buna ziua , acum 2 zile m-am rasturnat cu masina. In autovehicul eram eu si alti doi prieteni . Unul dintre ei a suferit o fractură de rotula deplasată si e ... (vezi toată discuția)
Beneficiari asigurare medicala pfapfa pfapfa Buna ziua, Am un caz in familie: o persoana a suferit un accident si necesita operatie cu spitalizare. Persoana respectiva nu este asigurata medical, ... (vezi toată discuția)
Eu sunt in concediu pentru cresterea copilului, sotul poate sa fie coasigurat? dariaalexandra dariaalexandra Buna ziua!Sunt in perioada indemnizatiei de crestere copil,sotul meu nu are medic de familie,are niste probleme de sanatate care necesita spitalizare,operatie ... (vezi toată discuția)