sotia mea vrea sa divorteze
iar eu nu vreau se poate face ceva?
pun aceasta intrebare deoarece avem un copil de 13 ani si cred ca va suferi mult
ne-am certat de nenumarate ori din cauza iesirilor ei cu colegi de servici
acum eu merg la un psiholog si totusi ea sustine divortul
Nu vad care e legatura intre titlu si continutul topicului.
Daca ea nu mai vrea, "dragoste cu sila nu se poate".
Un copil sufera mai mult intr-o situatie conflictuala permanenta decat in grija unui singur parinte.
Sotia dvs , poate introduce actiune de divort in instanta si sa solicite desfacerea casatoriei , incredintarea minorului si obligarea dvs la plata pensiei de intretinere , aferenta veniturilor pe care le realizati.
Daca sotia dvs , in instanta , face dovada faptului ca relatiile dintre dvs sunt grav si iremediabil vatamate din culpa dvs , casatoria se poate desface din culpa dvs.
Cu privire la incredintarea minorului , instanta se va pronunta in urma administrarii probelor(acte , interogatoriu , martori , ancheta sociala) si acesta va fi incredinta parintelui care din punct de vedere moral , material si social ofera mai multe garantii pentru a-l creste si educa in cele mai bune conditii.
In general , copiii la varste fragede , precum al dvs , se incredinteaza mamei(tocmai avand in vedere varsta frageda si ingrijirile speciale si grija pe care le necesita).
Psihologul , va poate ajuta ca persoana , dar in niciun caz nu va poate impaca cu sotia
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Doresc un sfat
ANDRE_EEA
Buna ziua.In momentul de fata sunt in divort cu sotul meu .In urma casniciei a rezultat un copil in varsta de 10 ani acum.Am de pus actiunea de divort din ... (vezi toată discuția)