avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna - contr. determinat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna - contr. determinat

Buna ziua,

As dori sa stiu daca ma puteti ajuta cu urmatoarea informatie:

Lucrez cu contract determinat de munca pe 3 luni la o societate comerciala incepand cu luna mai 2011 si ma intrebam daca acum, in luna iulie am dreptul sa beneficiez de o zi de concediu de odihna.

Anul trecut am lucrat 10 luni, fiind disponibilizata in Noiembrie 2010. Am beneficiat de indemnizatie de somaj din ianuarie pana in mai 2011.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: claudianiculai , utilizator 15:35, 5 Iulie 2011
La 3 luni lucrate ati avea dreptul la 5 zile de concediu, pe baza unei cereri adresate angajatorului puteti beneficia de concediu de odihna, dupa ce administratorul(patronul) isi exprima acordul,asta e in functie de necesitatile fiecarei firme.
Dar la cele 10 luni de anul trecut ati beneficiat de concediu? Daca nu,probabil vi s-a platit acesta in momentul disponibilizarii.
Am beneficiat de concediul aferent celor 10 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz carmenistan carmenistan Buna ziua, Sint un salariat care urmeaza a fi disponibilizat in urma restructurarii de la CFR.Marfa deoarece unitatea in care lucram deocamdata se va ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare dupa cic ataela ataela Am o vechime in munca de 3 ani. Un an am lucrat la o firma privata . M-am angajat apoi la o firma de stat unde am intrat imediat in concediu de maternitate ... (vezi toată discuția)
Subventie schimbare loc de munca jax jax Buna ziua, Am fost angajat in oct. 2008 cu subventie...societatea la care lucrez se afla in declin, angajatorul presimt ca o sa ma roage sa-mi dau demisia ... (vezi toată discuția)