avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile

buna ziua.as dori sa stiu ce se poate face in urma unei hotariri judecatoresti care spune ca este definitiva si irevocabila,dar pe care o consider eronata.in esenta era vorba de anularea unui proces verbal de radar.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 12:54, 5 Iulie 2011
Se putea "face" pana a devenit "definitiva si irevocabila".Probabil probele in sustinere nu au fost credibile/suficiente pentru a convinge onorata!#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare - cum pot sa intru in posesia hotararii irevocabile? Flori2012 Flori2012 Buna ziua.Am si eu un comentariu si asi dori sa ma ajutati cu parerile voastre.In situatia data am pe rol un dosar civil - contestatie in anulare a hotararii ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie condretc condretc in urma unei hotariri judecatoresti definitive si irevocabile sa facut procesul verbal de punere in posesie si a fost eliberat titlul de proprietate. Persoana ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie ABANA ABANA O hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila,in care nu face referire la sume de bani,nici macar la cheltuieli de judecata,deoarece nu s-au solicitat , ... (vezi toată discuția)