avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tulburare de posesie

in urma unei hotariri judecatoresti definitive si irevocabile sa facut procesul verbal de punere in posesie si a fost eliberat titlul de proprietate.
Persoana care ocupa acest teren, cu titlul de proprietate, dar anulat in urma hotaririi judecatoresti nu vrea sa elibereze si sa-mi permita accesul pe teren.
Pot depune plingere pentru tulburare de posesie....sau va rog sfaturi
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:43, 20 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Din cele mentionate nu subzista elementele necesare incadrarii infractiunii prev de art 220 Cod penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu Matist Matist Buna ziua. Am si eu o intrebare: in cazul unei livezi care este inconjurat,este in proprietatea mea , patrunde cineva fara consintamantul meu - aceasta ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie cridi cridi Este sau nu tulburare de posesie ?!?! Inculpatul a stapanit terenul din anul anul 1990 fara a detina insa titlu de proprietate . In primavara anului 2005 ... (vezi toată discuția)
Demolare gard construit abuziv doina_manuela doina_manuela Deoarece ma tem sa nu aiba implicatii juridice, cred ca aceasta este aria unde ar trebui sa postez intrebarea mea. Situatia de fapt: In 2003 ni s-a retrocedat ... (vezi toată discuția)