avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa post

Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva cu o fisa a postului pentru Imbuteliator fluide sub presiune cod COR 932002 Grupa majora 9 Muncitori necalificati?
Cel mai recent răspuns: ankalaura85 , utilizator 10:51, 6 Iulie 2011
Angajatorul ar trebuii sa stie foarte bine ce atributii si responsabilitati are de indeplinit respectivul muncitor, daca are nevoie de anumite autorizatii ( deoarece lucreaza sub presiune), etc cat despre restul rubricilor din fisa postului , sunt cam STAS, difera doar de la societate la societate.
Puteti folosii manualul de utilizare al respectivului utilaj , pentru unele atributii, intretinere, mentenanta, etc.
Succes!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului alessandromassimo alessandromassimo va rog , am nevoie de cateva fise de post; Fisa postului pentru muncitor necalificat in agricultura: Fisa postului pentru camerista hotel; Fisa postului ... (vezi toată discuția)
Fise post zidar samotor danciucosmin danciucosmin ma poate ajuta si pe mine cu fise de post pentru: - zidar samotor - muncitor necalificat in constructii (zidarie samota) va multumesc ... (vezi toată discuția)
Procura sau ceva de acest gen Doina Elena Doina Elena 1. In fapt, administratorul firmei pleaca o perioada din localitate. Are un magazin si o farmacie undeva la tara. Are un angajat si urmeaza sa mai angajeze pe ... (vezi toată discuția)