avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajarea persoanelor care au iesit din somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajarea persoanelor care au iesit din somaj

Buna ziua,
As avea nevoie de informatii legate de incadrarea in munca a persoanelor care au iesit din perioada de somaj, sunt apte de munca si nu au nici un statut pe piata muncii. Exista facilitati pentru angajatori? Care sunt pasii ce trebuie urmati si documentele necesare? Va multumesc anticipat pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Persoana cu 2 operatii reconstructie maxilo faciala - potentiale scutiri taxe/impozite theoldno7 theoldno7 Buna ziua, Va solicit sfaturile si totodata ajutorul pe o speta legata de legislatia muncii/ajutoare sociale. In urma cu 4 ani am fost victima unei ... (vezi toată discuția)
Angajare somer arimed arimed As dori si eu sa stiu ca somer care sunt pasi pe care ii urmeaza angajatorul. Mentionez ca eu am somajul in Buzau si ma angajez in Constanta. Stiu ca primesc ... (vezi toată discuția)
Retinerea contributiei de somaj in cazul pensionarilor teo1980 teo1980 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare. Sunt o educatoare si am iesit la pensie anticipata din invatamant in 2009. In acest ... (vezi toată discuția)