Va solicit sfaturile si totodata ajutorul pe o speta legata de legislatia muncii/ajutoare sociale.
In urma cu 4 ani am fost victima unei altercatii in urma careia, am suportat doua interventii chirurgicale de reconstructie maxilo-faciala.
Mai exact la ora actuala fruntea-mi este reconstruita cu ajutorul a doua placi de titan, plasa si peste 25 de suruburi.
La vremea respectiva procurorul de caz s-a pronuntat "NUP" dar acesta este un alt aspect pe care il voi descrie separat in alta categorie de dicutii.
Avand afectiuni la lobul frontal si suferind pana la momentul actual doua operatii, urmand ca in timpul verii sa fiu supus unei a 3 a interventii, va rog respectuos sa ma ghidati si pe mine
in toate demersurile legale pe care le am de facut.Doresc sa stiu daca ma pot incadra si daca pot beneficia de scutiri de taxe si impozite si/sau alte beneficii pe care administratia locala nu are transparenta
necesara pentru a le aduce la cunostinta si a le explica eventualilor beneficiari...
Va rog, daca gasiti timpul necesar, sa-mi explicati pasii pe care ii am de facut si totodata actele necesare de care voi avea nevoie.
Va multumesc din suflet si apreciez munca si timpul d-voastra acordat acestei comunitati.
Lipsa de informatii si rigiditatea autoritatilor in diseminarea informatiilor fac aproape imposibila informarea corecta a cetatenilor asupra drepturilor de care pot beneficia.
Asa cum a precizat si @freeelis, scutiri si facilitati se acorda doar persoanelor incadrate in grad de handicap. Afectiunea dvs. nu cred ca justifica aceasta incadrare, dar cel mai bine vorbiti cu medicii care va trateaza sa va lamuriti daca v-ati incadra sau nu.
Altfel nu poate fi vorba de nici o facilitate.