Si eu am avut si inca chiar mai persista un conflict cu Cosmote, datorita serviciil;or telefonice proate oferite de Cosmote la sfarsitul anului 2006, am fost nevoit s afac o gramada de sesizari catre serv Clienti de la Cosmote ptr rezolvare, insa nimic. I-am anuntat ca nu voi mai platii abonamentul pana nu vor clarifica cele sesizate. Asa am ramas restant la plata pe decembrie 2006 si Ianuarie 2007, iar acestia au reziliat contractul si m-au parat la EOS KSI. Prin mai au inceput amenintarile de la EOS KSI, eu m-am luat de ei si i-am amenintat ca o sa-i dau in judecata daca ma mai bat la cap, dar totusi am solicitat celor de la Cosmote sa-mi elibereze ( conform prevederilor din contract ), inregistrarile convorbirilor telefonice carea le-am avut cu cei de la Clienti cand am facut sesizarile, insa din nou refuz. Am actionat in Instanta sa-i forteze instanta sa-mi elibereze cele solicitate, insa am pierdut procesul, deoarece COSMOTE a mintit ca mi-ar fi pus la dispozitie ce am solicitat ( lucru neadevarat ), si ca oricum nu sunt obligati sa mai imi dea ce am soliciotat deoarece nu mai aveam contract cu ei. Instanta a tinut cont iar eu am facut recurs, astept citatia pentru judecarea recursului. Ce ar trebui sa fac in recurs, caci si daca de data este voi pierde, cred ca vor intra iar in joc cei de la EOS, care ma gandesc ca ma vor da in judecata. Cei de la Cosmote nu sunt obligati de lege sa-mi dea raspuns in scris ?, caci ei au afirmat in intampinarea depusa la fond ca nu este institutie publica si nu sunt obligati de lege. Va multumesc mult.
Cititi contractul cu Cosmote si verificati ce scrie in cazul in care serviciile oferite sunt neconforme.Mai verificati si reglementarea sesizarilor .Va inteleg reactia de nemultumire dar decizia de reziliere unilaterala trebuia sa fie dispusa de instanta pentru neexecutarea contractului de catre prestator.Acum este o batalie tacuta pe probe ,refuzul Cosmote de a va pune la dispozitie inregistrarile telefonice fiind de fapt o dovada de rea credinta si o recunoastere implicita a celor sustinute de catre dvs.Bine era daca i-ati fi chemati la interogatoriu la instanta de fond.Succes!
Proble cu cosmote
nelush
Buna ziua , am si eu o intrebare. Am avut un contract cu Cosmote, reziliat de catrea Societate la inceputul lui 2007. La finele lui 2006, am sesizat serv. ... (vezi toată discuția)