Buna ziua
Sunt despartita in fapt cu sotul meu, avem doi copii minori (3 ani respectiv 1 an), actele de divort acum se pregatesc pt a se depune. Problema este ca in momentul separarii el a refuzam sa imi dea ambii copii, sub pretextul ca avem aceleasi drepturi deocamdata si pana la pronuntarea instantei cu privire la incredintarea minorilor el o va tine pe cea mare. Eu nu am putut sa ajung la o intelegere in acest sens. Doresc sa am ambii copii langa mine chiar si acum inainte de divort. Cum sa procedez. La cine sa apelez. La politie?
Va multumesc
Am vb cu avocata, dar m-a sfatuit sa nu procedez asa, pt ca va dura oricum cel putin doua luni, avand in vedere vacanta si faptul ca vor trece oricum macar doua termene.
bun, cum altfel v-a sfatuit avocata sa procedati sa puteti lua copilul de la tata?
pt ordonanta nu cred ca va incurca vacanta, ca de aia e o procedura urgenta
#-oSchimba avocata , nu este normal , acest sfat . Prin ordonanata termenele sint scurte si termenele sunt relativ scurte. Asa ca ocupate de patrea copilor , in general instantele sint receptive la problemele cu minori .