avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA -UL CARE NE DA BATAI DE CAP...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA -UL CARE NE DA BATAI DE CAP...

Buna ziua,
Poate cineva sa imi spuna care este procedua corecta ptr declararea TVA-ului prin optiune?
Am depus actele necesare, iar azi cand m-am dus sa verific daca mi s-a eliberat certificatul fiscal, am aflat cu stupoare ca trebuie sa astept un control de la garda financiara. Inspectorii de la adm financiara nu au stiut ce sa imi raspunda in leg cu ce vor verifica, asa ca am sunat la garda sa intreb, dar bineinteles ca mi s-a spus ca ei sunt prea ocupati sa ofere consultanta.
eu doar vroiam sa stiu in ce consta acest control
va rog , aca puteti ajutati-ne cu ceva sfaturi.
va multumim!
Cel mai recent răspuns: lylygry , utilizator 16:04, 5 Iulie 2011
Asta cred ca e dupa noua procedura care a intrat in viguare in vara asta. Vor verifica cred chestii legate de tva. Doar nu or lua totul la mana? Poate stie altcinava mai multe?
Sa va spun ceva, am sunat si am vb cu un comisar de la garda si mi-a spus sec ca "acest organ al statului nu ofera consultanta fiscala", cu toate ca am mentionat ca, at cand am intrebat la adm financiara (ptr ca acolo ma trimitea) toata lumea dadea din umeri, asa ca m-a trimis la plimbare... de catre ambele institutii, vreau sa spun
Ce fac in conditiile astea incerte#-o?
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2011
lylygry, utilizator
Ma scuzati ca m-am cam repetat, dar dupa o zi de intrebari fara raspuns......... credeti-ma, am luat-o razna..:(
Pai cred dupa cate ati povestit ca vi s-a intamplat, singura solutie e asteptarea. Mai ales ca vi s-a spus ca trebuie sa vina in control. Va vor contacta sau va veti trezi cu ei la usa.
credeti-ma, ca atata prostie............nici nu stiu ce sa mai spun... Am sunat si am intrebat doar daca pot stii cand sau macar unde se va desfasura controlul, la sediu sau pct lucru? Bineinteles ca era un domn care mi-a spus ca este prea ocupat sa imi raspunda, da sa vina in control si sa se lege de 7 mii de chestii nu este ocupat?????????????
Nu imi vine sa cred ca, ptr ca sa le dam bani e atat de complicat:(
PS am uitat sa spun, noi ce facem pana atunci, cum ne desfasuram activit?
Bineinteles ca nmeni nu are un raspuns...
Raspunsul va fi in amenzi nejustificate, ca de obicei in tara asta
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2011
lylygry, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda; poprire emilmailat emilmailat Am o problema legata de Administratia Financiara! Intr-un proces de faliment, Adm. Fin. mi-a dat o amenda de 86 de mil., in 2004. Persoana care s-a ocupat de ... (vezi toată discuția)
Platitor/neplatitor tva (vine garda financiara la sediul social) anitsirc anitsirc Doresc sa infiintez un SRL. Initial m-am gandit sa infiintez neplatitor de TVA, iar cand voi avea venit constant sa trec ca platitor. Totusi deoarece ... (vezi toată discuția)
Control srl fox 73 fox 73 am avut un srl pe care l-am cesionat in urma cu un an si jumatate.persoana care a luat firma,a luat marfa de la anumite societati pe care nu a platit-o.am fost ... (vezi toată discuția)