avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA -UL CARE NE DA BATAI DE CAP...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA -UL CARE NE DA BATAI DE CAP...

Buna ziua,
Poate cineva sa imi spuna care este procedua corecta ptr declararea TVA-ului prin optiune?
Am depus actele necesare, iar azi cand m-am dus sa verific daca mi s-a eliberat certificatul fiscal, am aflat cu stupoare ca trebuie sa astept un control de la garda financiara. Inspectorii de la adm financiara nu au stiut ce sa imi raspunda in leg cu ce vor verifica, asa ca am sunat la garda sa intreb, dar bineinteles ca mi s-a spus ca ei sunt prea ocupati sa ofere consultanta.
eu doar vroiam sa stiu in ce consta acest control
va rog , aca puteti ajutati-ne cu ceva sfaturi.
va multumim!
Cel mai recent răspuns: lylygry , utilizator 16:04, 5 Iulie 2011
Uitati ca am gasit la adresa de net urmatoare procedura care va va fi aplicata [ link extern ]
Va multumesc din suflet ca m-ati indrumat, dar ideea este ca noi am fost infiintati pe data de 16 mai 2011, asa ca optiunea ptr TVA ar fi trebuit transmisa catre ANAF, nu?
dar la verificare se pare ca figuram doar cu impozitul trimestrial. Aceasta ordonanta a fost data pe 24 nu? inseamna ca noi depunand dosarul ptr tva ulterior cu cateva zile am gresit? asta nu ar trebui sa conteze din moment ce noi am bifat optiunea de tva la depunerea dosarului la registru, nu?
mentionez ca firma a fot infiintata anterior acestei date de 24 mai, ce fac???????
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2011
lylygry, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda; poprire emilmailat emilmailat Am o problema legata de Administratia Financiara! Intr-un proces de faliment, Adm. Fin. mi-a dat o amenda de 86 de mil., in 2004. Persoana care s-a ocupat de ... (vezi toată discuția)
Platitor/neplatitor tva (vine garda financiara la sediul social) anitsirc anitsirc Doresc sa infiintez un SRL. Initial m-am gandit sa infiintez neplatitor de TVA, iar cand voi avea venit constant sa trec ca platitor. Totusi deoarece ... (vezi toată discuția)
Control srl fox 73 fox 73 am avut un srl pe care l-am cesionat in urma cu un an si jumatate.persoana care a luat firma,a luat marfa de la anumite societati pe care nu a platit-o.am fost ... (vezi toată discuția)