avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca firma este in insolventa se platesc contributiile ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca firma este in insolventa se platesc contributiile sociale pentru angajati?

Buna ziua.As dorii sa stiu daca firma este in insolventa se platesc contributiile sociale pentru angajati?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:23, 5 Iulie 2011
Legea nu spune ca daca este in insolventa este scutita deplata contributiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie incerta?! Ynnutza Ynnutza Buna ziua, am inceput sa fiu foarte ingrijorata in ceea ce priveste eventuala mea pensie, acum am 54 de ani si in mod normal ar trebui sa ies la pensie in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - somaj ContSters103316 ContSters103316 Sunt in somaj si am fost internat pentru diverse probleme de sanatate. Cand m-am dus cu certificatul medical la AJOFM au spus ca societatea la care am lucrat ... (vezi toată discuția)
Legea 227/2015 art.141 lit.b Ioan64 Ioan64 Bună ziua. Aș dori să mă lămuresc în privința formei finale valabile a articolului 141 lit. din legea 227/2015, cod fiscal, care prevede că se ... (vezi toată discuția)