avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUNT sau NU sunt proprietar de TEREN ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUNT sau NU sunt proprietar de TEREN ?

AM REZOLVAT PROBLEMA
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2011
fanamarius, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:46, 5 Iulie 2011
au toate șansele să câștige pentru că există acel antecontract de vânzare cumpărare și așa cum ați spus ele sunt în posesia terenului și au achitat integral prețul. nu contează dacă există sau nu legătura de rudenie între dv/tră și ele. aici ceea ce contează este acel antecontract.
in ce an ati fost dati in judecata? daca ati fosti dati in acest an e posibil ca actiunea lor sa fie prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare al carui promitent-vanzator a decedat?! halumislili halumislili Am cumparat un teren cota-indiviza dintr-o proprietate pe baza unui antecontract de vanzare-cumparare. Am platit pretul total al terenului intrand astfel in ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un teren iar fostul prop nu mai recunoaste ministru_ ministru_ Buna seara! Am si eu o problema. In urma cu vreo 6-7 ani am cumparat un teren intr-o statiune balneara la un pret de mic si am facut doar un contract de ... (vezi toată discuția)
Executare silita (persoana decedata) Ioana005 Ioana005 Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu un raspuns. Bunica mea are trecuta in buletin adresa mamei mele. Acum cateva zile am primit o notificare. Bunica mea e ... (vezi toată discuția)