avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare somaj

Am o intrebare, am termiant studiile sia s vrea sa imi depun acetele pentru somaj numai ca eu am domiciliu intr-un judet si viza de flotant in alt judet, as vrea sa beneficiez de somaz in orasul nde am viza de flotant.INTREBAREA mea e se poate lua somajul in judetul unde am viza de flotant sau se poate doar in orasul de domiciliu?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:27, 5 Iulie 2011
Se poate si unde aveti resedinta. Mergeti la Agentia de Somaj din localitatea de resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de somaj daca am domiciliul in alt judet? ionela11 ionela11 Buna ziua! Postul pe care lucrez se preconizeaza a se desfiinta. Momentan lucrez in Iasi iar domiciliul meu este in judetul Vrancea. Beneficiez de somaj in ... (vezi toată discuția)
Somaj AnnaM AnnaM Ca o conditie pentru a beneficia de somaj este: - să fii înregistrat la Agenţiile de Ocupare a Forţei de Muncă în a cărui rază teritorială îţi ai ... (vezi toată discuția)
Somaj RalucaGeorgiana1995 RalucaGeorgiana1995 tocmai am terminat liceul si vreau sa beneficiez de banii pentru somaj. numai ca exista o mica problema. vreau sa plec sa stau cu bunicii, care se afla in alt ... (vezi toată discuția)