avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Caut avocat pt Cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Caut avocat pt Cedo

Caut urgent un avocat/a bun specializat in accidente rutiere pentru Cedo
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 7 Iulie 2011
incercati un mesaj privat cu ceva detalii
NikyRadu a scris:

Caut urgent un avocat/a bun specializat in accidente rutiere pentru Cedo

Inainte de a va decide daca trebuie sau nu sa va adresati CEDO , ar trebui sa vedeti daca sunt indeplinite conditiile de admisibilitate a unei astfel de cereri ... Dacă consideraţi că statul a violat în detrimentul dumneavoastră direct şi personal vreunul dintre drepturile fundamentale prevăzute de Convenţie vă puteţi plânge Curţii
Toate caile de recurs in tara s-au terminat, sentinta este definitiva, consider ca am fost nedreptatit iar judecatorii au facut un abuz prin faptul ca s-au folosit de acuzatii inspirandu-se din vechea legislatie rutiera, care a fost abrogata de aproape 10 ani!!!
Conditiile pentru admisibilitatea unei plangeri la CEDO le puteti gasi aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo Ramona1982 Ramona1982 care sunt pasii de urmat pt a face o plangere la CEDO? dar pasii pentru Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei (vezi toată discuția)
Cind te poti adresa catre cedo dumibog dumibog Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Te poti adresa catre CEDO si in cazul in care in tara ai epuizat toate procedurile administrative de ... (vezi toată discuția)
Cedo biancaiannys biancaiannys buna ziua,am o nelamurire,suspendarea exacutarii pedepsei sau suspensarea exacutarii pedepsei sub supraveghere se mai poate primii daca ai deja o suspendare d ... (vezi toată discuția)