pe 16mai seful mi-a luat cheile magazinului si mi-a spus ca sunt concediata.nu mi-a dat preaviz,m-a scos afara din magazin.am facut plangere la itm.in 4.07mi-am recuperat cartea de munca si decizia de incetare a contractului de munca,30nemotivate din17.05pana in 17.06.ultimul salar si banii de concediu nu vrea sa mi-i dea.ce pot sa fac?X-(
Contestati in instanta decizia in 30 de zile de la comunicare. Timpul trece....
Drepturile salariale neacordate le puteti primi tot cu ajutorul instantei de judecata.
ITM trebuia sesizat inca din 17 mai. Va va raspunde la sesizare in 30 de zile.
Numai instanta poate sa va ajute,deci inarmativa cu rabdare si nu uitati de cele 30 de zile ca oricum se intra in vacanta si se lungesc termenele de solutionare.BAFTA
1. Pentru neplata salariului si a compensatiei referitoare la CO neefectuat va puteti adresa instantei de judecata si /sau ITM-ului.
2. Care este articolul in baza acruia v-a incetat c.i.m.? ... intrucat pentru absenete nemotivate trebuie efectuata cercetarea disciplinara prealabila .. in caz contrar, sanctiunea desfacerii c.i.m. este lovita de nulitate absoluta.
Concediu de odihna
mikiii
Buna ziua, as dori si eu un raspuns.... pe data de 21 iulie mi-a fost suspendat contractul de munca. Seful meu mi-a zis ca va trebui sa astept decizia pt ... (vezi toată discuția)