avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PLATA ZILELOR DE CONCEDIU DUPA CONCEDIERE DISCIPLINARA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PLATA ZILELOR DE CONCEDIU DUPA CONCEDIERE DISCIPLINARA

Buna ziua
Am un angajat care a lipsit nemotivat de la locul de munca de pe data de 30 decembrie. Pe data de 5 ianuarie i-am platit salariul aferent, intre timp am incheiat procedurile de cercetare disciplinara si i-am desfacut contractul de munca pe baza absentelor nemotivate si neprezentarii la cercetarea disciplinara.
Angajatul avea un numar de 10-15 zile de concediul de odihna disponibile. Mai sunt obligat sa i le platesc ??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:20, 6 Februarie 2019
Compensarea zilelor de CO neefectuate la incetarea c.i.m. , este obligatorie indiferent de modalitatea de incetare a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie pe perioada cercetarii disciplinare? CarmennB CarmennB Buna seara, Unui angajat i se comunica o convocare pentru cercetare disciplinara pentru data de 15 ianuarie, avand ca motive nerespectarea programului de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza zilele de co? Andrei Gica Andrei Gica Cand calculam numarul de zile de CO la care un angajat ar avea dreptul, ne raportam la intreaga perioada pt care el a fost angajat, sau ne raportam numai la ... (vezi toată discuția)
Concediere ilegala? OnofrasRoxana OnofrasRoxana Sunt angajata a unei firme de aprox 3 ani..de pe 20 am fost bagata in preaviz (asa zic ei) fara sa mai fiu lasata sa muncesc pe motiv ca nu vreau sa sustin ... (vezi toată discuția)