avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contrat vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contrat vanzare cumparare

Pentru a incheia un contract de vanzare-cumparare cu o persoana mai in varsta, pentru a avea o siguranta, la ce medic trebuie sa ma prezint pentru a constata ca batrana se afla in toate facultatile mintale? Trebuie mers la medic inainte de a incheia contractul sau se poate si ulterior (ex a doua zi). VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 10:06, 6 Iulie 2011
buna ziua,
daca tot doriti sa nu existe pe viitor dubii, mergeti cu respectiva la IML si obtineti un certificat medico-legal inainte de semnarea actului.
Nu lasa pe maine ce poti face azi.Graba strica treaba.Asa ca e bine sa va asigurati inainte.De altfel nici notarul nu ar incheia actul fara acest document data fiind varsta doamnei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoanele trecute de 80 ani si dreptul de semnatura ANYBY ANYBY As vrea sa cumpar un imobil dar vanzatoarea are 81 ani, iar fiul vrea sa-i faca procura lui ptr a semna el la vanzare, ptr a se ocupa el de toate actele ... (vezi toată discuția)
Persoane peste 60 ani EugeniaG EugeniaG Buna ziua, Este adevarat ca persoanele cu varsta peste 60 ani nu pot incheia acte notariale (contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si ... (vezi toată discuția)
Cumpărare teren - probleme juridice gbaii gbaii Bună ziua. Doresc să achiziționez un teren. Proprietara este o bătrână de 80+ ani cu senilitate care nu-și recunoaște câteodată nici proprii ... (vezi toată discuția)