avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Daca cumpar din Romania cum pot recupera TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Daca cumpar din Romania cum pot recupera TVA?

Buna ziua,
Sunt cetatean al Republicii Moldova si as dori sa stiu cum as putea sa-mi recuperez TVA ul platit in Romania.
1)As putea ca persoana fizica?
daca nu :
2)Cum se procedeaza ca persoana juridica?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 17:27, 6 Iulie 2011
dati-ne mai multe detalii? ce ati cumparat? cine a transportat marfa? etc etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare catre persoana fizica din rep. moldova ARIANA_2007 ARIANA_2007 Am de efectuat o vanzare la o persoana fizica din Republica Moldova. Pot sa facturez in lei si sa imi plateasca tot in lei ? Factura o emit fara tva? El vine ... (vezi toată discuția)
cum pot recupera tva platit in romania? panfilion panfilion Persoana fizica/juridica cumpar mobilier si materiale de constructie in Romania, si o comercializez in Republica Moldova, achit TVA si in Romania si in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua o firma de transport platitoare de tva in romania face ... cindea.mihaela1980 cindea.mihaela1980 Buna ziua o firma de transport platitoare de tva in Romania face un transport de marfa pe ruta Anglia-Bucuresti pentru o firma din Republica Moldova, Cum ... (vezi toată discuția)