avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este un termen limita pentru chemarea asiguratorului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este un termen limita pentru chemarea asiguratorului in instanta?

este un termen limita pentru chemarea in instanta a asiguratorului in instanta?(am accidentat o persoana si sunt dat in judecata pe cale civila cerindu-mi daune morale si materiale)Daca este care este aceasta ? Se pote introduce in instanta si dupa primul termen?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 12:37, 6 Iulie 2011
Daca la data daunei dispuneati de o polita RCA valabila, toate daunele le va suporta asiguratorul dv RCA. Ce anume doriti sa introduceti in instanta? Angajati-va un avocat si lasati-l pe el sa faca toate treburile cu instanta. Credeti-ma ca va sti mult mai bine decat dv.
Pana la primul termen inclusiv in timpul sedintei la care sunteti citat, chemati in garantie asiguratorul, daca acesta nu a fost chemat de catre reclamanta, in baza politei RCA valabila la data accidentului.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2011
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier valistoichicescu valistoichicescu in luna iulie 2010 in timp ce efectuam manevra de mers innapoi pe o cale de acces la o inteprindere privata am accidentat un pieton.In dovada sa scris ca eu nu ... (vezi toată discuția)
Proces pe parte civila - despagubiri doctoritza doctoritza Buna ziua . Mentionez ca acum 2 luni de zile am fost implicat intr-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Bineinteles vinovatul fiind eu . ... (vezi toată discuția)
Nelamurie ce sa fac geani22 geani22 in urma cu doua saptamani am fost implicat intr-un acident fara victime,doar cu daune materiale,eu fiind vinovatul i.am dat toate documenetele pagubitului ... (vezi toată discuția)