avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Protectia muncii angajat cu norma intreaga
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Protectia muncii angajat cu norma intreaga

Persoana care se ocupa de protectia muncii trebuie sa aiba contract de munca cu norma intreaga? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 7 Iulie 2011
Persoana care se ocupa de protectia muncii are in prezent contract cu 4 ore/zi iar administratorul societatii ma intreba daca terbuie sa modifice contractul cu norma intreaga. Societatea are 35-40 salariati.

Era doar in proiect de lege care nu s-a publicat.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
MIRELAIONICA, utilizator
MIRELAIONICA a scris:

Persoana care se ocupa de protectia muncii are in prezent contract cu 4 ore/zi iar administratorul societatii ma intreba daca terbuie sa modifice contractul cu norma intreaga. Societatea are 35-40 salariati.




Vedeti art.20 alin.2 din Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006 care prevede ca : Angajatorul va desemna lucrătorul numai din rândul lucrătorilor cu care are încheiat contract individual de muncă cu normă întreagă

De asemenea , art.23 (3) prevede ca : Începând cu data de 1 iulie 2011, serviciul intern de prevenire şi protecţie trebuie să fie format din lucrători care au contract individual de muncă cu normă întreagă încheiat cu angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare pt inspectorii de munca padicam padicam De la 1 august trebuie ca persoana care sa ocupa de resurse umane sa aiba decizie de numire de la director si sa aiba atestat de ihr. E obligatoriu ca si in ... (vezi toată discuția)
Noutati privind revisal-ul, potrivit hg nr.500/2011 Cornel  Vasile Cornel Vasile Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor ... (vezi toată discuția)
Contractele de munca si revisalul m3dyk m3dyk La o asociatie de proprietari am 3(trei) persoane pe lista de plata si nu stiu ce contract trebuie incheiat pentru fiecare: - administrator = ... (vezi toată discuția)