avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chelt chirie spatiu expozitional
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chelt chirie spatiu expozitional

Am o factura cu chelt cu chirie spatiu expozitional de la Camera de Comert unde vine la ct 623.02 ch cu reclama sau la 628 chel cu serv la terti?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 12:46, 6 Iulie 2011
Inregistrati in cont 612 - cheltuieli cu redeventele, locatiile de gestiune si chiriile.
Este vorba de chiria pe 3 zile
Scuze am trimis inainte de a termina propozitia, este chiria pe 3 zile, am factura dar nu am contract. ca sa trec in ct 612 nu ar trebui sa am contract?
Multumesc
Nu trebuie neaparat sa aveti contract pentru a putea inregistra in cont 612. Ce scrie pe factura Dvs.?
Pe factura scrie-taxa chirie spatiu expozitional

Alte discuții în legătură

Concesionare mijloace transport de catre primarii contexaudit contexaudit firma de trasport in comun (o societate pe actiuni care apartine primariei) achizitioneaza mijloacele de trasport in baza unui contract de leasing ... (vezi toată discuția)
Chirie neplatita JENIFER JENIFER Daca pe 2 luni chiria pt spatiul firmei nu a fost platita,ea trebuie inregistrata in contabilitate?Si care sunt inregistrarile? (vezi toată discuția)
Investitii la un spatiu inchiriat tatiana1 tatiana1 Buna seara, am urmatoarea situatie: La un spatiu inchiriat a fost montata tamplarie termopan , s-au efectuat lucrari de inlocuire pardoseala,inlocuire de ... (vezi toată discuția)