avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatii asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatii asociatie de proprietari

Buna ziua! Sa va spun pe scurt tinand cont ca mai am o intrebare pe forum despre acest subiect: S-a hotarat reparatia terasei blocului doar la scara unde stau eu la ultimul etaj.Culmea este ca toate celelalte scari sunt de acord sa plateasca pentru noi dar la noi sunt anumiti indivizi care nu vor.
Dupa o discutie cu administratorul mi-a zis ca toti de pe aceasta scara trebuie sa fie de acord. Dar de ce? Mi-e imi ploua in casa si un individ de la etajul 1 nu vrea sa plateasca si nu se mai face terasa?
Va rog sfatuiti-ma ce sa le spun in sedinta de luna aceasta,legea 230/2007 spune ca toti suntem responsabili,acum nu stiu daca s-a schimbat cu ceva aceasta lege.
Daca nu rezolv nimic va rog sa imi recomandati un avocat,mentionez ca sunt din Bucuresti,sector 4. Mi-a ajuns cat am suferit din cauza unor incuiati,scuzati-mi expresia.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:21, 6 Iulie 2011
Interventie moderator
Pai ne-am mai dat cu parerea si in acest topic.
www.avocatnet.ro/content/for...

Continuati povestea de unde ati ramas, nu incepeti una noua ca sa tot repetam ce v-am mai spus si-atunci!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa blocului - parte comuna doar pentru unii ayseia13 ayseia13 Locuiesc la et 4 iar terasa blocului este intr-o stare jalnica, odata cu topirea zapezi a inceput sa ploua in casa, apa infiltrata ajungand la unele ... (vezi toată discuția)
Reparatiile pe acoperisul blocului ifrimflorentina ifrimflorentina Mama mea a cerut ajutorul asociatiei pentru repariile de pe bloc(locuieste la ultimul etaj)curge in casa atunci cand ploua iar asociatia a spus ca ea trebuie ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari magnifiq magnifiq Buna seara! Am si eu o problema: Stau la ultimul etaj si din cauza terasei se infiltreaza apa in casa.Domnul administrator o sa faca sedinta cu locatarii sa ... (vezi toată discuția)