avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare despre un teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare despre un teren

matusa mamei mele care e decedata, a avut un teren pe numele ei,aceasta nu a avut mostenitori,mama a platit impozit la acel teren pina la ora actuala inca de cind traia matusa ei,acest teren a fost dat sa fie muncit de niste vecini.acest vecin a reusit sa vinda terenul cum e posibil sa plateasca si acum impozit la acel teren si sa nu il mai avem bine inteles aparind mama la rol la primarie.ce sanse sunt de recuperat acel teren.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 15:36, 6 Iulie 2011
pai din ce ati scris dvs nici nu prea avea cum sa vanda respectivul vecin terenul in cauza.
Terenul acela este inca in proprietatea dvs. Vecinul nu poate vine ce nu are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren badescucorina badescucorina matusa mamei mele are un teren,acest teren a fost muncit de niste oameni,matusa mamei mele a decedat in urma cu 4 ani nu are titlul de proprietate pe acel ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate padure marian69 marian69 Am aflat de un titlu de proprietate in urma cu cateva zile,de la o matusa a mamei mele care este decedata ,acesta fiind in posesia lui de mai multi ani ,cand ... (vezi toată discuția)
Buna seara! se poate ca o persoană(adică mătușa mea) care ... Ginny10 Ginny10 Buna seara! Se poate ca o persoană(adică mătușa mea) care a facut Certificat de mostenitor ( ilegal, fără să mă citeze/anunte niciodată )să îl ... (vezi toată discuția)