avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... punct de lucru ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

punct de lucru ong

in cazul in care un ong are datorii la finante,poate infiinta alte puncte de lucru in tara?care este procedura si ce formalitati sunt necesare?
dar in afara romaniei?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:46, 6 Iulie 2011
La asociatii(ong) nu se vorbeste de puncte de lucru in intelesul prevederilor din domeniul societatilor comerciale.
Daca va uitati in statut(cred ca fondatorii au prevazut acolo intr-un articol) ca asociatia poate infiinta filiale cu personalitate juridica. Asta puteti face si dumneavostra daca vreti sa deveniti o asociatie la nivel national, cu filiale in mai multe judete.
Daca va ganditi doar la ideea de a desfasura anumite proiecte si activitati in alte judete fata de cel de "domiciliu" al asociatiei, atunci puteti face asta fara sa aveti acolo o filiala, sau puteti face contracte de parteneriat cu alte asociatii din acea regiune. Aici discutia se poate dezvolta dar cam asta e ideea in mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru asociatie irinamaria32 irinamaria32 Buna ziua! Am o asociatie infiintata in 2011 si pentru a aplica pentru un proiect imi cer infiintarea unui punct de lucru in zona unde se desfasoara ... (vezi toată discuția)
O camera de joaca intr-un spital saraelena saraelena vreau sa infiintez un ONG si asi dori sa realizez un astfel de proiect in orasul meu .La cine trebuie sa apelez, cum sa fac acest proiect . ... (vezi toată discuția)