avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vechiul lohn...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vechiul lohn...

am urmatoarea situatie: societatea noastra a primit niste fire din elvetia pe care trebuie sa le vopseasca si sa le trimita inapoi. documentul care insoteste firele este o factura, cu valoare si totul. Nu stiu cum sa inregistrez firele astea, iar cand le trimit inapoi vopsite, eu trebuie sa facturez doar manopera....daca inregistrez factura cu valoare, creez o obligatie fata de partenerul extern. inseamna ca nu inregistrez valoarea sau o inregistrez, apoi cand facturez, facturez valoarea firelor+manopera? cum apare inregistrat in contabilitate? va rog, monografie daca se poate.
este primul caz de acest gen si nu stiu cum sa procedez.
va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2011
MadiTzu, utilizator

Alte discuții în legătură

Compensare creanta datorie externa croitoru raluca croitoru raluca buna ziua, Societatea din Romania inregistrata in scopuri de tva emite factura de prestari servicii catre o societate inregistrata in scopuri de tva in ... (vezi toată discuția)
Contabilitate agricola roxanaalex roxanaalex Va rog ajutati-ma si pe mine, cum inregistrez o factura pt procesarea uleiului de la o firma, daca eu trimit materia prima iar ei imi factureaza doar ... (vezi toată discuția)
Tva aferent serviciilor prestate de o firma romaneasca unei firme din elvetia violeta radulescu violeta radulescu buna ziua, O firma din Romania presteaza servicii pentru o firma din Elvetia. Firma din Elvetia nu are reprezentanta in RO. Locul prestarii este in RO. Ma ... (vezi toată discuția)