Bunaziua,am si eu o problema si tot odata o nelamurire.Am doua fetite si o nevasta si vreau sa le aduc la mine in germania acuma in agust si vreu sa stiu si eu cum poate sotia mea sa vina cu ele la mine ce acte necesare ai trebuie, .fetitele mele au amindoua pasaport si daca trebe si eu sa fac vreun act aici.va multumesc anticipat si astepe raspunsuri cit mai clare si urgent va multumesc inca o data.
Sotia dvs. are nevoie de o declaratie notariala din partea dvs. care trebuie sa cuprinda:
1.-acordul dvs. cu privire la efectuarea calatoriei,
2.- statul sau statele de destinaţie,
3.- perioada acesteia,
4.- scopul deplasării,
5.- ruta urmată până în statul de destinaţie,
6.- indicarea faptului dacă minorele urmează să rămână în statul de destinaţie, caz în care trebuie menţionată persoana căreia urmează sa fie încredinţate minorele, sau dacă urmează să se reîntoarcă împreună cu un însoţitor, ale cărui date de identitate trebuie indicate, în cazul în care acesta este o altă persoană decât cea cu care acestea ies din România.
Procura
pamy20
buna seara,am o mare rugaminte eu sunt plecta din tara in italia si vreau sa imi aduc copii aici unul din copii i-a expirat pasaportul trebuie facut altul ... (vezi toată discuția)
Procura pt minor
sndutza
as vrea sa o aduc in tara pe nepoata mea elena.ea nu are tata....nu e trecut in certificatul de nastere ci doar mama.ce acte mi-ar trebui ca sa o pot aduce la ... (vezi toată discuția)