avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Despre SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Despre SRL-D

Buna ziua .Care este virsta minima si maxima de a infiinta un srl-d. Care sunt pasii ce trebuiesc urmati ptr a intra in posesia acelui ajutor financiar din partea statului?Trebui sa vii cu in aport financiar ?
Cel mai recent răspuns: Diana Ionela Timoscov , Contabil 08:40, 7 Iulie 2011
pentru toate lamuririle mergeti la oficiul registrului comertului si intrebati acolo.Obtineti toate informatiile solicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti ce conditii trebuie indeplinite, ce documente sunt necesare si ce taxe precum si pasii de urmat pentru infiintarea ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl Xmas Xmas Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate total3r total3r sant unic asociat al unui srl fara datorii la stat iar din cauza varstei doresc inchiderea ei .va rog sa ma sfatuiti ce pasi trbuie sa urmez si cui ramane ... (vezi toată discuția)