avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere INM

am si eu o intrebare in legatura cu admiterea la INM. Am oservat ca inregistrarea cererilor pt admitere se face in 20 de yile de la anunt,adica pana pe 15 iulie. In trebarea mea este daca termini anul acesta facultatea de drept, ai cum sa dai admitere tot in acest an.Mi se pare un imediment faptul ca diploma de drept iti este data dupa un anumit timp dupa ce iti dai licenta si nu poti atasa astfel copia acesteia la dosarul pentru admitere.Sper sa nu fi o intr stupida. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 18:39, 6 Iulie 2011
Da,se poate si anul acesta. In locul diplomei,veti pune la dosarul de inscriere adeverinta provizorie eliberata de universitate,adeverinta care este valabila pana la eliberarea diplomei de licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
nelamurire: adeverinta provizorie in original sau copie legalizata ? dansor.eu dansor.eu Am o intrebare referitoare la actele necesare pentru inscrierea la concursul de admitere la INM din acest an. La litera c) se cere diploma de licenta, in copie ... (vezi toată discuția)
Pierdere diploma de licenta robertnelu robertnelu Fiica mea, este masterand bugetar la A.S.E in anul 2. A terminat in 2010 studile de licenta tot in cadrul A.S.E . Inscrierea la master a fost facuta prin ... (vezi toată discuția)