avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prezenta in cazul contestarii unei contraventii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prezenta in cazul contestarii unei contraventii

In cazul contestarii unei contraventii (lipsa rovinietei) la judecatorie in alt judet este obligatorie prezenta reclamantului? Mentionez ca autoturismul a fost instrainat cu contract vanzare-cumparare luat in evidenta organului financiar; cumparatorul insa nu a finalizat transcrierea. Nu s-a prezentat la politie pt radiere si inmatriculare in judetul sau, doar la organul financiar a facut transferul.
Cel mai recent răspuns: tikva , utilizator 09:30, 8 Iulie 2011
prezenta nu este obligatorie. solicitati in cadrul contestatiei judecarea in lipsa cf art 242 CPC
Prezenta dv nu este obligatorie dar aveti grija sa depuneti in copie toate documentele justificative privind instrainarea autovehiculului.
In cate exemplare trebuie depuse doc. justificative privind instrainarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare contract vanzare-cumparare in vederea anularii amenzilor contraventionale tikva tikva In 13.04.2010 am instrainat un autoturism unui cetatean din alt judet.In localitatea mea am urmat toti pasii necesari transcrierii si radierii(contract ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta dupa vanzarea auto AndreiMLZ AndreiMLZ [b][u]Evenimentele pe scurt[/u][/b]: autovehicul vandut (contract vanzare-cumparare, fisa de inmatriculare la Admin Financiara, completat pe talon ... (vezi toată discuția)
Amendă rovinietă auto vândut. ce pot face în cazul acesta? Dana.t Dana.t Bună ziua, va rog dacă puteți să mă lămuriți și în același timp să mă îndrumați in următoarea situație: am vândut un autoturism în luna iulie ... (vezi toată discuția)