avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am comandat online dupa un site
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am comandat online dupa un site

Buna ziua,

Am comandat online un ceas dupa un site. Produsul s-a dovedit a fi un fake, numai ca l-am primit prin curier dupa numele unei persoane fizice, fara autorizatie banuiesc deoarece nu am gasit nici o factura in colet. Am trimis inapoi un mail ca as vrea sa returnez produsul dar nu mi-a raspuns nimeni. Nu am decat numele persoanei respective dupa bonul de la curier, nimic altceva. Cum mai imi pot recupera banii in acest caz, si cum ramane cu acest site care functioneaza neautorizat? Astept raspunsuri si va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kristall , utilizator 18:59, 13 Iulie 2011
care este numele acestui site, sa stim sa ne ferim de el! multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platit bun primit prin curier fara sa il comand, recuperare bani justinmeal justinmeal Bună ziua, am primit pe adresa firmei un colet cu un produs prin curier cu suma ramburs de plata. S-a primit coletul si s-au platit banii curierului desi nu ... (vezi toată discuția)
Inselatorie in comertul pe internet virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am comandat un ceas de pe un site care se ocupa cu oferte de produse,Comanda nr. 578011 din data 2012-12-20.Am platit si am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Dreptul de retur al unui produs defect cristiulian cristiulian Buna ziua, Am o nelamurire in privinta unei comenzi facuta cu ceva timp in urma, la distanta. Dupa o prealabila consultare telefonica si citirea ... (vezi toată discuția)