avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urgent dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urgent dosar penal

dosar penal
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
catalinacat, utilizator
Cel mai recent răspuns: catalinacat , utilizator 00:08, 7 Iulie 2011
Daca sunteti chemata ca martor este bine sa va prezentati ... riscat si o amenda si, in final, o sa fiti adusa cu mandat de aducere.
In rest ... spuneti doar ce stiti ... sau spuneti ca nu stiti avand in vedere ca e plecata de 7 ani.
multumesc asa o sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt citat într-un dosar penal la tribunal. mentionez ... Koko9024 Koko9024 Buna ziua sunt citat într-un dosar penal la tribunal.Mentionez ca in urma cu 7-8 ani tot ca martor am fost citat am dat declaratie iar de atunci nu am mai ... (vezi toată discuția)
Neprezentare citatie Fulgerr Fulgerr Buna ziua! Voi povesti putin ca sa aveti o idee si astfel sa ma puteti sfatui mai bine, daca doriti. Intr-o seara, doi tipi s-au luat de mine si cativa ... (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)