avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt citat într-un dosar penal la tribunal. Mentionez ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt citat într-un dosar penal la tribunal. Mentionez ...

Buna ziua sunt citat într-un dosar penal la tribunal.Mentionez ca in urma cu 7-8 ani tot ca martor am fost citat am dat declaratie iar de atunci nu am mai fost chemat.Sunt obligat sa dau din nou declaratie sau imi sustin declaratia de atunci mentionez ca nu imi mai amintesc foarte bine cele petrecute atunci. Dosarul este de la o fapta din 2013 pe atunci lucram la firma si au facut evaziune fiscala si am fost chemati toti angajati.
Vreau sa stiu daca mai este necesar sa dau declaratie sau imi sustin declaratia de atunci
Multumesc Frumos
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2023
Koko9024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Koko9024 , utilizator 22:10, 22 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va prezentati cand sunteti citat si precizati cand va intreaba, ca va sustineti declaratia data la acea vreme. In caz ca va intreaba ceva despre care nu va mai amintiti, mentionati acest lucru. Important e sa va prezentati pentru a nu fi amendat ori adus cu mandat de aducere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a demonstra respect fata de instanta de judecata este necesar sa dati curs citatiei
daca nu va prezentati la termenul de judecata pentru care ati fost citat riscati sa fiti amendat sau adus cu mandat de aducere
Avand in vedere timpul trecut de la eveniment ,puteti sa declarati ceea ce va aminitiri sau sa precizati ca nu va mai amintiti detalii

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Va prezentati cand sunteti citat si precizati cand va intreaba, ca va sustineti declaratia data la acea vreme. In caz ca va intreaba ceva despre care nu va mai amintiti, mentionati acest lucru. Important e sa va prezentati pentru a nu fi amendat ori adus cu mandat de aducere.

Multumesc frumos

ynocentta a scris:

Pentru a demonstra respect fata de instanta de judecata este necesar sa dati curs citatiei
daca nu va prezentati la termenul de judecata pentru care ati fost citat riscati sa fiti amendat sau adus cu mandat de aducere
Avand in vedere timpul trecut de la eveniment ,puteti sa declarati ceea ce va aminitiri sau sa precizati ca nu va mai amintiti detalii

Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor proces inselaciune andreeasuvi andreeasuvi de curand am primit o citatie in calitate de martor intr-un proces de inselaciune.fapta a avut loc acum 4 ani, aproape ca nii nu imi mai amintesc ... (vezi toată discuția)
Citat ca martor: cum procedez? Padme Padme Buna seara, sperand ca ma veti putea ajuta cu un sfat, expun problema mea aici: acum ceva vreme am asistat fara sa vreau la o altercatie intr-un loc public - ... (vezi toată discuția)
Martor la un dosar penal dointza dointza Buna seara, am fost chemata la politie pentru a semna o declaratie \"martor\" al unui dosar penal , doamna ce investiga cazul scria de zor cand am intrat in ... (vezi toată discuția)