de curand am primit o citatie in calitate de martor intr-un proces de inselaciune.fapta a avut loc acum 4 ani, aproape ca nii nu imi mai amintesc protagonistii. sunt obligata sa ma prezint? ce pot face sa nu mai fiu citata?
de curand am primit o citatie in calitate de martor intr-un proces de inselaciune.fapta a avut loc acum 4 ani, aproape ca nii nu imi mai amintesc protagonistii. sunt obligata sa ma prezint? ce pot face sa nu mai fiu citata?
In caz de neprezentare la proces in calitate de martor, puteti fi adusa cu mandat de aducere si, de asemenea, amendata.
Sfatul meueste sa va prezentati la instanta de judecata,chiar daca acolo veti invoca ca datorita trecerii timpului,nu va mai amintiti mare lucru.In caz contrar,se va emite mandat de aducere si riscati amenda.
Proces
ionvtivadar
Buna,
in 2012 am facut o reclamatie la politie in cazul unei inselatorii. Au trecut 3 ani si am fost instiintat de curand ca a inceput procesul. Am si uitat ... (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint
andrei856
buna
as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)