avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... martor proces inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

martor proces inselaciune

de curand am primit o citatie in calitate de martor intr-un proces de inselaciune.fapta a avut loc acum 4 ani, aproape ca nii nu imi mai amintesc protagonistii. sunt obligata sa ma prezint? ce pot face sa nu mai fiu citata?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 08:10, 10 Ianuarie 2009
Daca ati mai dat declaratie in cadrul cercetarii, va trebui sa va prezentati, pentru ca in caz contrar veti fi citata cu mandat de aducere.
andreeasuvi a scris:

de curand am primit o citatie in calitate de martor intr-un proces de inselaciune.fapta a avut loc acum 4 ani, aproape ca nii nu imi mai amintesc protagonistii. sunt obligata sa ma prezint? ce pot face sa nu mai fiu citata?

In caz de neprezentare la proces in calitate de martor, puteti fi adusa cu mandat de aducere si, de asemenea, amendata.
Sfatul meueste sa va prezentati la instanta de judecata,chiar daca acolo veti invoca ca datorita trecerii timpului,nu va mai amintiti mare lucru.In caz contrar,se va emite mandat de aducere si riscati amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie in calitate de martor pentru fond gyuszy gyuszy Buna ziua!Am fost citat ca martor pt fond,eu lucrand o perioada in calitate de agent postal la o firma de posta particulara.La primul termen nu ma-m prezentat ... (vezi toată discuția)
Proces ionvtivadar ionvtivadar Buna, in 2012 am facut o reclamatie la politie in cazul unei inselatorii. Au trecut 3 ani si am fost instiintat de curand ca a inceput procesul. Am si uitat ... (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)