avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infiintare firma, un an cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infiintare firma, un an cu suspendare

Am primit recent un an cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului.
Mai am dreptul de a infiinta o firma? Nu am inteles nici cat trebuie sa astept pana a
putea da de permis din nou...

Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:09, 7 Iulie 2011
poti infiinta o firma. noul permis il poti obtine dupa implinirea unui an de la raminerea definitiva a sentintei de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcoolului axelcnva axelcnva Am condus sub influenta bauturilor alcoolice iar la testarea cu etilotest-ul am avut 0,65 iar in sange mi-a iesit 1.3 la prima proba si 1.4 la a doua. Am facut ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis sintionmihaela sintionmihaela dupa o condamnare de 8 luni cu suspendare in urma depistarii alcoolemiei la volan cu termen de incercare de 2 ani si 8luni conform dispozitiilor art.359 al. 2 ... (vezi toată discuția)
Cand am dreptul sa dau din nou examen pentru redobandirea acestuia? marinka vasile marinka vasile am primit o condamnare de un an si sase luni cu suspendare pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice si anularea permisului de conducere. as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)