avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal si concediu postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal si concediu postnatal

lucrez din 12 aprilie 2011 la o firma cu contract pe perioada determinata de 3 luni. in cazul in care firma nu-mi mai prelungeste contractul in data de 12 iulie voi mai putea beneficia de concediu medical ( din 15 iulie de exemplu) si apoi in continuare postnatal? daca da, care este baza de calcul a indemnizatiei in cazul in care eu am numai 3 luni lucrate si cine o plateste.
Cel mai recent răspuns: khrik_1977 , utilizator 17:42, 7 Iulie 2011
am inteles. acum n-am decat sa astept data de 12 iulie sa vad daca mi se prelungeste contractul si apoi stiu ce am de facut in ambele situatii. multumesc frumos pt ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate BiraAlexandra BiraAlexandra Buna ziua...As vrea sa stiu daca pot beneficia de concediu de maternitate in urmatoarele conditii : Am avut contract determinat de munca pana la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Firma se inchide, de unde mai iau banii ptr concediul pre si post natal si de unde primesc adeverintele ce imi trebuiesc? claudia252820 claudia252820 Buna ziua! Firma e in curs de inchidere, ce fac cu concediile pre si post natale ce le voi lua de la medicul de familie? (vezi toată discuția)
Concediu anda_24 anda_24 Buna Am si eu o nelamurire,am lucrat 4 ani,iar apoi o luna jumatate am intrerupere pe cartea de munca dupa care am intrat in somaj (de 5 luni sunt in somaj) ... (vezi toată discuția)