avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reluarea activitatii dupa suspendarea cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reluarea activitatii dupa suspendarea cim

Multumesc!
Ca inspector RU nu am intalnit o astfel de situatie desi ma pot lauda cu o oarecare experienta.
Imi puteti argumenta din punct de vedere legal o astfel de decizie?

Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
luminita savu, utilizator
Cel mai recent răspuns: luminita savu , utilizator 18:53, 7 Iulie 2011
Care a fost intrebarea?
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
ContSters42179, utilizator
Art. 10 (7) din Legea nr.202/2002 : La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale KarmenM KarmenM Buna ziua! Am o nelamurire in privinta Art.10 (7) din Legea nr.202/2002: \\"La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din concediu crestere copil ContSters239798 ContSters239798 Buna ziua, Imi puteti spune va rog care este legea/articolul in care se precizeaza ca la intoarcerea din concediul crestere copil salariata isi reia ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din cic ewe ewe Care sunt reglementarile legale privind reintoarcerea din CIC? Angajatorul este obligat de a ma reincadra pe acelasi post sau pe un post similar? (vezi toată discuția)